O nama

Grad Petrinja nalazi se na 40-ak kilometara od Zagreba. Grad koji leži na rijeci Kupi, i kroz koji teče rječica Petrinjičica, prepun je prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti. Grad predivnih i gostoljubivih ljudi. Mali grad velikog srca.

Svim ljubiteljima prirode, avanture i adrenalina, nudimo mogućnost upoznavanja Petrinje i okolice, te cijele Banovine vožnjom s quadovima, bilo u vlastitom ili u našem aranžmanu. Prava poslastica za istinske zaljubljenike u prirodu i avanturu.

Zbog današnjeg načina života, prepunog stresa, buke i žurbe, ovakav bijeg i odmor u prirodi savršen je način da se oslobodite stresa, te pripremite fizički i psihički za nove životne uspjehe i pobjede. – Odlično, jer nakupljeni stres i adrenalin u tijelu treba iz tijela i izbaciti da se ne bi nakupljao i radio štetu tijelu.

Petrinja je smještena na području prepunom prirodnih bogatstava i znamenitosti. Mjesto gdje možete vidjeti i doživjeti netaknutu prirodu. Savršena čistoća i tišina.

Ovo prirodno bogatstvo i kulturno-povijesna baština godinama su bile skrivene od pogledan javnosti. Sada sve to možete vidjeti i doživjeti laganom šetnjom, vožnjom na biciklu ili, u našem slučaju, vožnjom quadom.

Uvjereni smo da će svakom od vas naša ponuda biti zanimljiva i zadovoljiti vašu radoznalost, te ponuditi potpun doživljaj netaknute prirode na zabavan način, prepun adrenalina. Na kraju, to je ono što nas i nosi.

I upravo vam nudimo mogućnost novog iskustva i doživljaja prirode na potpuno drugačiji način.